5 тенденции в грима за пролет/лято 2021

Вижте кои са те

2021-04-29 16:30:00
5 тенденции в грима за пролет/лято 2021
Снимка: Pexels

Времето вече е хубаво - топло и слънчево, стъмнява се по-късно, което значи, че можем да прекарваме все повече време навън с приятели и да експериментираме с нови прически, грим и дрехи, с които да впечатлим околните. Ето кои ще са най-хитовите тенденции в грима за пролет/лято 2021, според американския "Cosmopolitan".

 


Блестящи устни

 

Гланцовете се завръщат през тази година. Заложете на цветен бляскав гланц, който да накара устните ви да блестят. Най-добре е цветът да е розово или лилаво - това е поредна тенденция от началото на века, която се завръща. Може да комбинирате със сенки в подобен цвят, както и с фиби в косите. Така изглеждате палави и закачливи.

 

Снимка: Pexels

 

Розов руж

 

Румените бузи ще правят страхотно впечатление в топлите месеци. Затова, не се притеснявайте да вземете ружа и да украсите лицето си. Важно е да използвате светлорозов руж, ще стои прекрасно, ако сте нанесли и гланц в такъв цвят.

 

Снимка: Pexels

 

Оранжево червило

 

Ако не сте фен на детските гланцове, този тренд е за вас. Оранжевото червило става истински хит през пролетта и лятото. Розовото е сладко, червеното е класика, но оранжевото е нетрадиционно, а в същото време не е крещящо, така че с него постигате перфектна визия. Заложете на матово оранжево червило.

 

Снимка: Pexels

 

Синьо-зелени сенки за очи

 

Това ще е много подходящо за лятото. Преливащи сенки в синьо-зелено, или в цвят тюркоаз ще са истински хит за морските, а дори и планинските почивки. Така изглеждате свежи, постигате магична визия. Комбинирайте ги с блестящ цветен гланц.

 

Снимка: Pexels

 

Котешко око

 

Гримът тип котешко око си остава вечна класика. Майсторски извитата очна линия ще е хит и през топлите месеци. С нея изглеждате елегантно, като фаталната жена и събирате погледите. Този грим е по-подходящ за официални събития.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия